Neurosonic-tuotteet

Neurosonic-tuoteperheestä löytyy useampi vaihtoehto matalataajuushoidon tuomiseen oman kodin rauhaan tai vaikka asiakkaittesi iloksi ja tarjoamiesi hyvinvointihoitojen tueksi. Kaikissa tuotteissa on aktivoivat, rentouttavat ja palauttavat hoito-ohjelmat.

Mikäli haluaisit jonkun tuotteista itsellesi, ota yhteyttä Tuulaan  040 761 5655 tai tuula@hyvanolontuulahdus.fi.

Jos haluat kokeilla hoitomuodon sopivuutta itsellesi, Hyvän Olon Tuulahduksessa pääset testaamaan matalataajuushoitoja Neurosonicin divaanilla ja patjalla. Patjan voit halutessasi myös vuokrata käyttöösi hintaan 150 € / viikko. Neurosonic-hoitohinnaston löydät täältä.

 

Patja

Puoliksi taittuva patja on helppo varastoida, ottaa käyttöön ja tarvittaessa myös kuljettaa. Patjan voi sijoittaa esimerkiksi sängyn tai hierontapöydän päälle hoidon ajaksi. Patja sopii erinomaisesti esimerkiksi kotikäyntejä tekeville hierojille ja terapeuteille. Tuotteen mukana tulee tablettitietokone, jolla valitaan hoito-ohjelma.

 

Divaani

Neurosonic-divaani on Jarmo Ikosen muotoilemaa tyylikästä, suomalaista designia. Laite on hoito-ominaisuuksiensa lisäksi erittäin kaunis sisustuselementti. Divaanin saa sekä kolmella hoito-ohjelmalla että kahdeksan hoito-ohjelman pro-mallina.

Neurosonic-divaani sopii erinomaisesti lihasjännitysten lievittämiseen, stressioireiden helpottamiseen, päänsärkyoireiden lievittämiseen sekä edistämään unen laatua ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tuotteen mukana tulee tablettitietokone, jolla valitaan hoito-ohjelma.

 

Professional-tuoli

Professional-tuoli on Neurosonic-tuoteperheen helmi voimakkaalla ja rentouttavalla vaikutuksellaan. Erittäin laadukas materiaali, miellyttävä muotoilu ja ergonominen suunnittelu takaavat optimaalisen Neurosonic-kokemuksen. Tuolin kahdeksan pro-ohjelmaa tarjoavat helpotusta moniin eri oireisiin. Tuotteen mukana tulee tablettitietokone, jolla valitaan hoito-ohjelma.

 

Moottorisänky

Kotimaisen, pussijousitetun moottorisängyn saat sekä kolmella että kahdeksalla hoito-ohjelmalla. Sänky sisältää petauspatjan, kromatut jalat sekä kätevän sivutaskun tablettitietokoneelle, jolla hoito-ohjelmia ohjataan.

Motorisoidun sängyn portaaton säätöominaisuus mahdollistaa sen, että jokainen löytää varmasti itselleen kaikkein optimaalisimman hoitoasennon. Saat lisäksi erinomaisen nukkumisergonomian, mikä lisää yöunen nautinnollisuutta ja palautumistasi. Laitteen ohjelmilla voidaan edistää unenlaatua, lievittää päänsärkyä, lihasjännitystä ja -kipua ja helpottaa stressin oireita. Tuotteen mukana tulee tablettitietokone, jolla valitaan hoito-ohjelma.

 

Mikäli haluaisit jonkun tuotteista itsellesi, kokeilla tuotteita paikan päällä tai vuokrata patjan käyttöösi, ota yhteyttä Tuulaan  040 761 5655 tai tuula@hyvanolontuulahdus.fi.