Hinnasto

Hyvän Olon Tuulahdus tarjoaa monipuolisen valikoiman hyvinvointipalveluja niin hemmotteluun kuin kiputilojen hoitamiseen ja kuntoutukseenkin. Hierontaa, Neurosonic-hoitoja, turvehoitoa ja turvehierontaa sekä muita hyvinvointiasi tukevia palveluita Espoon Lippajärvellä (huom!koiratalous).

Kysy myös lahjakortteja!

Klassinen hieronta

30 min      35 eur
45 min      40 eur
60 min      50eur
90 min      65 eur

Sarjakortit hierontaan saatavilla nyt tarjoushintaan! Henkilökohtaiset sarjakortit maksetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen käynnin yhteydessä ja ne ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.

Hierontapaketti  3 x 45min 115 eur  (norm. 120 eur)
Hierontapaketti  5 x 45min 190 eur (norm. 200 eur)
Hierontapaketti  3 x 60min 145 eur (norm. 150 eur)
Hierontapaketti  5 x 60min 240 eur (norm. 250 eur)

Neurosonic

Rentoutumisen uusi aika! Neurosonicista voit saada apua monenlaisiin kehon ongelmiin. Hoito mm. edistää unen laatua, lievittää stressiä ja kipua sekä edistää rasituksesta palautumista. Lue lisää Neurosonicista täältä.

Neurosonic-hoitosarjat

1 x Neurosonic-hoito          25 eur
3 x Neurosonic -hoito         60 eur
5 x Neurosonic-hoito          90 eur
10 x Neurosonic-hoito      200 eur

Neurosonic + hieronta -paketit

Neurosonic + 30 min hieronta    45 eur
Neurosonic + 45 min hieronta    50 eur
Neurosonic + 60 min hieronta    60 eur

Haluaisitko oman Neurosonic-tuotteen kotiisi? Tule testaamaan Neurosonic-divaania ja sovitaan asiasta tarkemmin!

Meiltä voit myös vuokrata Neurosonic-patjan hintaan 180 € / viikko. Muun pituisista ajanjaksoista voidaan sopia erikseen.

Turvehoito ja turvehieronta

Turvehaude jaloille + hieronta               60 min    60 eur
Hartia-selkähaudehoito + hieronta    90 min    75 eur

Turvehieronta laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, hoitaa hellästi ihoa ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Hoito on yhdistelmä turpeen bioaktiivisia vaikutuksia, lämpöä ja hierontaa. Käytämme korkealaatuista Lehtopeat-turvetta.

Selän alueelle levitetään 40-asteiseksi lämmitetty turve, joka peitetään kelmulla.  Kelmun päälle laitetaan turpeella täytetyt lämpöpakkaukset, jotka antavat todella mukavan lämmön ja selkä hautuu ja turpeen bioaktiiviset ainesosat imeytyvät tehokkaasti. Sillä aikaa kun turve on selässä, hierotaan pää, kädet ja jalat. Tämä hoito on erittäin tehokas hartia- ja selkäkipuihin.

Kotikuntoutus ja avustajatoiminta

Tarjoan myös yksilöllisiä kotikuntoutuspalveluja ja avustajatoimintaa sopimuksen mukaan. Pyydä tarjous tarpeidesi mukaan ja katsotaan yhdessä sinulle tai läheisellesi sopiva kokonaisuus.

Kysy myös lahjakortteja!

Varausehdot:
Ajanvarausten siirrot ja peruutukset tulee tehdä viimeistään varattua aikaa edeltävänä päivänä. Käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä ajasta veloitetaan 100 % hoidon hinnasta. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.