Neurosonic

Kärsitkö unihäiriöistä, kivuista tai onko sinun vaikea palautua urheilusuorituksesta?

Uniongelmat, stressi ja selittämättömät kivut johtuvat elimistössämme olevasta epätasapainosta. Neurosonicissa käytettävä moderni teknologia tuottaa matalataajuusvärähtelyä, jolla korjataan stressin aiheuttamaa epätasapainoa. Värähtely on tehokasta ja sen korjaava vaikutus on välitön ja kokonaisvaltainen. Kaikki perustuu siis liikkeeseen, värähtelyyn, kuten kehonkin toiminnat.

Neurosonicia käyttävät kehonsa huoltamiseen jo muun muassa pikajuoksia ja pika-aitajuoksija Nooralotta Neziri sekä moni muu, jotka ovat saaneet apua mm. migreeniin, uniongelmiin ja kiputiloihin.

Hyvän Olon Tuulahduksessa voit nauttia matalataajuushoidon hyödyistä Neurosonic-divaanilla. Halutessasi voit myös vuokrata Neurosonic-patjan ja kokeilla hoitoja oman kotisi rauhassa. Vuokrahinta on 150 € / viikko. Muiden hoitopakettien hintoihin voit tutustua täällä.

 

Unihäiriöt

Kun elimistömme on epätasapainossa, sen kemiat ovat sekaisin. Silloin myös nukkuminen on vaikeaa.  Neurosonicin matalataajuusvärähtely saa aineenvaihdunnan ja verenkierron toimimaan. Samalla keho ja lihakset rentoutuvat ja jännittyneisyys lieventyy. Oleellista on saada kehollinen stressi vähäisemmäksi, nukkumista häiritsevien hormonien tuotanto laskemaan ja tätä kautta elimistön välittäjäainetuotanto tasapainoisemmaksi.  Vaikuttamalla välittäjäainetuotantoon voidaan helpottaa nukahtamista, vaikuttaa unessa pysymiseen ja vähentää yöllisiä heräämisiä. Neurosonic-menetelmän avulla nukahtaminen nopeutuu ja uni muuttuu palauttavaksi. Tehtyjen tutkimusten ja käytännön kokemusten mukaan noin 80 % hoitoa käyttävistä hyötyy merkittävästi jo 1 – 5 hoitokerralla ja saa apua unihäiriöihinsä Neurosonic-menetelmän avulla.

Lue lisää Neurosonicin hyödyistä unihäiriön hoidossa täällä >>

Kipu

Stressikipu on seurausta pitkittyneen stressin aiheuttamasta lihasjännityksestä ja muutoksista keskushermoston toiminnassa.  Tällaisille kivuille on tyypillistä, että niille ei löydy selittävää fysiologista vikaa tutkimuksista huolimatta. Neurosonic-menetelmän vaikutus perustuu matalataajuusvärähtelyyn. Kun koko kehomme värähtelee, se pakottaa lihakset ja kehon rentoutumaan tahdosta riippumatta. Menetelmällä vaikutetaan autonomiseen hermostoon ja erityisesti sympaattisen toiminnan väheneminen lievittää kipua.

Jo itse rentoutumisen tunne vähentää kivun tuntemusta aivoissa. Kun nestekierto saadaan liikkeelle, kehon sisäinen paine vähenee. Kun kudokset saavat enemmän happea lisääntyneen verenkierron johdosta, niillä on mahdollisuus toimia paremmin. Paraneminen ja palautuminen nopeutuvat.

Asiakkaiden kokemusten mukaan Neurosonic-hoidolla saadaan merkittäviä kipua vähentäviä ja poistavia tuloksia. Koska matalataajuusvärähtely vaikuttaa samanaikaisesti ja kokonaisvaltaisesti koko elimistöön, se on paikallisia hoitomuotoja tehokkaampi vaihtoehto.

Lue lisää Neurosonicin hyödyistä kiputilojen hoidossa täällä >>

Stressi

Stressitilassa ihmisen elimistö ei toimi normaalilla tavalla. Koemme stressin mielessämme psyykkisenä ahdistuksena, pelkoina, masennusoireina tai unettomuutena, emmekä välttämättä ajattele, että stressi onkin elimistössämme jylläävä fysiologinen epätasapaino. Stressi voi aiheuttaa meille epämääräisiä tai selittämättömiä psykofyysisiä kipuja, outoja särkyjä tai pakko-oireita, jotka koetaan psyykkisinä ilmiöinä.

Jotta kehollisesta stressistä pääsisi eroon, elimistössä oleva epätasapaino on saatava kuntoon. Elimistö tuottaa liikaa ja liian vähän tarpeellisia aineita, jotka taas vaikuttavat keskushermostoon, aineenvaihduntaan, verenkiertoon ja tätä kautta kaikkiin elintoimintoihin. Neurosonicilla voidaan palauttaa homeostaasia ja saada elimistö toimimaan tasapainoisemmin. Punainen lanka on siinä, että autonomisen hermoston toiminta tasapainottuu.

Lue lisää Neurosonicin hyödyistä stressioireiden lievittämisessä täällä >>

Palautuminen

Kaikki, joilla on kokemusta kovasta treenistä tietävät, että keho käy ylikierroksilla urheilusuorituksen jälkeen. Ylivire tuntuu fyysisenä rasituksena kehossa, lihasjännityksenä, levottomuutena ja mahdollisesti myös ajatuskarusellina, jota on vaikea katkaista.

Ammattiurheilijoiden on tärkeää palautua suorituksesta mahdollisimman nopeasti ja erityisesti nukkua syvää ja palauttavaa unta. Neurosonicin moderni teknologia nopeuttaa palautumista ja elimistö on valmiimpi uuden kilpailun koittaessa.

Lue lisää Neurosonicin hyödyistä palautumisessa täällä >>

Neurosonic Hyvän Olon Tuulahduksessa

Meillä voit nauttia Neurosonicin parantavista vaikutuksista mukavalla divaanilla rentouttavasti makuuasennossa. Katsomme sinulle sopivan hoitosuunnitelman yhdessä oireidesi ja tarpeidesi perusteella. Neurosonicia on myös mahdollista kokeilla esimerkiksi hieronnan yhteydessä. Ohjelmien kesto on 10-41 minuuttia.

Koe Neurosonicin teho ja varaa oma aikasi jo tänään >>